על בירה ובריאות ואף מילה על קורונה!

בחול המועד סוכות נהוג היה לקיים פסטיבלי בירה ומוסיקה ברחבי הארץ. לצערנו השנה זה לא יקרה, אולם זה לא אמור למנוע מאתנו ליהנות משתיית בירה צוננת בלוויית מוסיקה אהובה, כי מצווה היא לחיות בשמחה.


קצת מידע על יתרונות הבירה:

הבירה עשויה משעורה שעברה הנבטה וייבוש חלקי, ממנו מתקבל הלתת. השינויים בטעם ובצבע הבירה מתקבלים מתהליך ההנבטה ודרגת הקלייה.

השעורה עשירה בוויטמיני B ומכילה בנוסף גם מינרלים כמו אשלגן, מגנזיום ואבץ.

הלתת בשילוב שמרים יוצרים את האלכוהול.

הטעם המריר מתקבל מצמח הכשות אשר משמש כחומר משמר ומייצב טבעי בתעשיית הבירה.


הבירה גם עשירה בנוגדי חמצון בדומה לתה הירוק.


שתיה מתונה של בירה תורמת למצב הרוח, משפרת את מערכת החיסון ומסייעת לגוף להתמודד טוב יותר עם מחלות.

מחקרים מוכיחים כי הבירה אף מפחיתה מדדי דלקת בגוף, מסייעת לזיכרון , מגינה מפני התפתחות סוכרת, מעלה את ה- HDL הכולסטרול הטוב, מגנה על הגוף מפני מחלות לב, מקטינה את הסיכוי לחלות בסרטן ומשפרת תפקוד קוגניטיבי.


שתיית בירה לאחר פעילות גופנית תורמת להחזרת האנרגיה והנוזלים ולהתאוששות מהירה יותר.


שתייה מתונה של בירה תורמת לבריאותנו ואינה משמינה, בתנאי שלא מפריזים בצריכתה ובפיצוחים עתירי שמן ומלח הנהוג לצרוך לצידה. את הפיצוחים ניתן להחליף בנשנושי ירקות טריים ואדממה.

לנשים מומלץ לצרוך לא יותר מ - 330 מ"ל ביום ולגברים עד 660 מג' ביום.


אז לחיים!! ושמרו על מידתיות בחיים כמו בכל דבר.


מועדים לשמחה

כרמן לב

נטורופתית והרבליסטית קלינית

ליווי לאורח חיים בריא


 כרמן לב - נטורופתית והרבליסטית קלינית

כתובת: הרי גולן 17/10 אשדוד

הטיפולים ניתנים בקליניקה, או בשיחת זום או בוואטסאפ

נייד: 052-5683733
מייל: Carmenl1960@gmail.com